HFOen – Hillerød fritidsordning

På Skolen ved Skoven er næsten alle børn og unge visiteret til vores HFO, Hillerød fritidsordning.

Vi kan tilbyde morgenåbent fra kl. 07.00 – 08.00 for de børn, hvis forældre er udfordret i forhold til egne arbejdstider. HFOen lukker kl. 16.30 alle dage.

HFOen starter på skoledage for de yngste kl. 14.00 og for de ældste kl. 15.00. De ældstes tilbud kalder vi klub.

DGI

Skolen ved Skoven var den første specialskole i landet der blev certificeret som idræt, leg og bevægelses-SFO tilbage i 2010.

Vi er blevet recertificeret flere gange og er nu i gang med endnu en omgang i fællesskab med lærerne.

Første forløb har været fælles for alle personalegrupper, da vi er opmærksomme på vigtigheden af det fælles sprog.

Vi vægter at Der er indlagt bevægelse i løbet af skoledagen i forskellige former og længde.

Aftenåbent

I klubben tilbydes aftenåbent fra kl. 16.30 – 19.30 fire gange årligt samt en ungdomsfest sammen med unge fra andre specialskoler.

På aftenåbent er der særlig fokus og plads til at dyrke ungdomskultur.

Der er tema for hver aften og inden for rammen er der fælles samling, her oplever de unge sig som en del af en ungdomsgruppe med indflydelse.

Herefter aktiviteter der relaterer sig til aftenens tema, fælles middag som nogen af de unge er med til at tilberede –  herefter slutter aftenen med diskotek.

Der er egenbetaling på 50,- kr.

Forældrene henter herefter selv deres børn.